Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Een zomer lang plezier in Bibliotheek Veendam

VEENDAM – Bezoek de Fabriek in Bibliotheek Veendam. Leer programmeren met Dash & Dot, bouw een kasteel van Kapla of maak een filmpje met LEGO. In de bibliotheek kun je deze zomer meedoen aan leuke workshops.

Kapla
Een huis, de Eiffeltoren of toch een piratenschip. Met de houten blokjes van Kapla kun je eindeloos bouwen. Dinsdag 25 juli kunnen kinderen van 14.00 uur tot 15.30 uur meedoen aan de bouwmiddag in Bibliotheek Veendam.

Dash & Dot
Dinsdag 1 augustus kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar in de Fabriek spelen met Dash & Dot. Dash & Dot zijn twee robotjes die je zelf kunt programmeren. Ze horen geluiden, reageren op licht, merken objecten op en doen precies wat jij wilt. De workshop start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

LEGO
Dinsdagochtend 8 augustus kunnen kinderen met LEGO een digitaal verhaal maken. Het verhaal wordt vastgelegd in een stop-motion-filmpje of een digitaal stripverhaal. De workshop in Bibliotheek Veendam wordt gegeven van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Aanmelden
Deelname is gratis. Geef je wel van tevoren op via veendam@biblionetgroningen.nl, onder vermelding van naam, leeftijd en e-mailadres. Er is per workshop plek voor max. 20 kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.