Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

500ste pleziervaartuig vaart Veendam binnen

VEENDAM – Woensdagmorgen 19 juli  kwam het 500ste pleziervaartuig van 2017 Veendam binnen gevaren. Wethouder Henk Jan Schmaal verwelkomde, samen met ‘Veendammer van het jaar’ Henk Spelde om 11:30 uur het pleziervaartuig met een presentje namens de gemeente Veendam. Karel en Ingrid Kops, schippers van de boot ‘de verandering’, waren dan ook blij verrast.

Geschenkenpakket

De boot werd welkom geheten in de haven aan de Molenstreek waar een Veendammer geschenkenpakket met onder andere bloemen en een fles wijn werd overhandigd door de wethouder. In het pakket zat ook een Veendammer handdoek en een Gronings woordenboek.

Warm bad

Karel en Ingrid kwamen onlangs terug van een tocht uit Parijs en zijn via thuishaven Dordrecht nog even als ‘kers op de pudding’ bezig met een rondreis door Nederland, daarbij mocht Veendam niet worden vergeten. “We zijn hier vorig jaar ook geweest en geloof me, Veendam voelt als een warm bad”. De mensen die de bruggen bedienen doen hun uiterste best, een mooi winkelcentrum met een prima winkel aanbod, ja we blijven zeker nog een paar dagen in de rust en de ruimte genieten.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.