Direct naar de inhoud.

Mevrouw T. Bulthuis-Venema 100 jaar

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Mevrouw T. Bulthuis-Venema vierde op zondag 23 juli 2017 haar honderdste verjaardag. Burgemeester Sipke Swierstra van de gemeente Veendam feliciteerde haar op maandagmorgen 24 juli persoonlijk met dit heugelijke feit. De felicitaties vonden plaats in de Breehorn onder grote belangstelling van de lokale media.

RTV1 was aanwezig en sprak met de 100- jarige. De reportage (video) is te zien op ons TV kanaal (Ziggo/KPN/SKV) en binnenkort ook op deze website

3 reacties op “Mevrouw T. Bulthuis-Venema 100 jaar”

  1. Er is een video opname gemaakt van mijn moeder haar 100 ste verjaardag. Graag zou ik een copy van de video opname onvangen . Dit omdat wij deze graag wil zien en helaas door ons ( wonende in Staphorst) niet kunnen ontvangen op de TV. Alvast mijn hartelijke dank hiervoor.
    Vriendelijke groeten R Dekker. ( dochter van mevr. Bulthuis.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-