Direct naar de inhoud.

Botsing op N34 nabij Borger

  • door:
  • op:
F: Google Maps

BORGER – Bij een ongeluk op de N34 bij Borger is dinsdagochtend een persoon gewond geraakt. Meerdere auto’s en een vrachtwagen uit Polen waren bij het ongeluk betrokken. Het is misgegaan toen een auto op de verkeerde weghelft belandde en daarbij tegen de vrachtwagen botste.

De weg was in beide richtingen afgesloten. Volgens de politie ontstond er door het ongeluk veel vertraging op de N34. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen opgehaald. De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-