Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarlijkse campingbraderie op De Sikkenberg

F: Braderie De Sikkenberg

ONSTWEDDE – Op woensdag 2 augustus vindt de jaarlijkse populaire campingbraderie plaats op ‘De Sikkenberg’. Er zijn dit jaar allerlei kraampjes van organisaties uit de regio, boekenkraampjes en kraampjes met snuisterijen. Ook zijn er heerlijke hapjes te kopen. De braderie is van 14.00 tot 17.00 uur op het terrein van De Sikkenberg, Sikkenbergweg 7 in Onstwedde.

Amazing Kids and Teens

Op woensdag 9 augustus treedt Amazing Kids & Teens op bij De Sikkenberg. Het is alweer de derde keer dat deze geweldige groep kinderen en tieners een totaalprogramma komt verzorgen met muziek, zang, dans en theater voor jong en oud. Het concert begint om 19.30 uur in de grote tent op het terrein van De Sikkenberg. Toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor de onkosten.

Meer informatie over Amazing Kids & Teens is te vinden op: www.amazingkidsenteens.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.