Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De 4e gezellige zomermarkt komt eraan

Archief: Zomermarkt. Foto: RTV1

STADSKANAAL – Donderdag 3 augustus a.s. staat alweer de 4e gezellige zomermarkt van dit seizoen in het centrum van Stadskanaal op de agenda. De zomermarkt wordt gehouden aan de Navolaan/Europalaan. De markt begint om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur livemuziek bij een van de vele horecagelegenheden.

De Navolaan wordt omgetoverd tot het “Waterlooplein van het Noorden”! Met een breed scala aan Antiek, Brocante, Curiosa, Retro, Vintage & Vlo. De aansluitende straten worden gevuld met een warenmarkt met een enorme diversiteit.

Meer informatie over centrum Stadskanaal is te vinden via facebook, twitter, in de regionale kranten, op RTV 1 en op onderstaande site van de Algemene Handelsvereniging en Centrum Stadskanaal. http://www.centrumstadskanaal.nl/

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.