Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Duizendste boot vaarseizoen 2017 in Stadskanaal

Wethouder Boen feliciteert de schippers (F: Marc Dol/RTV1)

STADSKANAAL –  Dinsdagmorgen  1 augustus kwam de duizendste boot van dit vaarseizoen Stadskanaal binnen varen via de Eurobrug. De schippers Jancko en Anna Schraa werden door wethouder Francis Boen en brugwachters Jacob Loots en Dirk Giessen hartelijk ontvangen met een bos bloemen en cadeaus.

Het was de 2e keer dat de schippers met hun boot  ‘Warber’ Stadskanaal aandeden. Jancko: ” Stadskanaal is enorm gastvrij, we vinden het heel fijn om hier nogmaals te zijn. Straks gaan we nog een stukje fietsen voordat we weer verder gaan met de boot”.

 Een verslag

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.