Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ook tweede sport- en spelweek Nieuw Buinen weer geslaagd (Video)

NIEUW BUINEN – De tweede sport- en spelweek in Nieuw Buinen zit er weer op. Drie dagen lang konden de kinderen uit Nieuw Buinen meedoen aan balspelen, zwembadspelletjes en oud Hollandse spelen. Hoewel het aantal deelnemers iets minder was dan vorig jaar, sprak combicoach Stefan Kiestra toch ook dit jaar weer van een succes.

Vorig jaar werd de sport- en spelweek opnieuw in het leven geroepen om kinderen ook in de vakantie sportief te laten bewegen. Het succes van vorig jaar was aanleiding om ook dit jaar weer een sport- en spelweek te organiseren.

De sport- en spelweek werd afgesloten met een dag vol oud Hollandse spelletjes, een gezamenlijke stamppotmaaltijd en een dinnershow. Ook burgemeester Seton was hierbij aanwezig. De kinderen hadden speciaal voor hem een dansje ingestudeerd. Als het aan combicoach Stefan Kiestra ligt wordt ook volgend jaar weer een sport- en spelweek gehouden.

(Het videoverslag is ook te zien op ons TV kanaal bij Ziggo, SKV en KPN)

Video: Boelo Lutgert

 

Foto’s: Arjan Plat

 

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.