Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige zomermarkten in Stadskanaal

Zomermarkt en gezelligheid – (F: Luc Drenthe/facebook)

STADSKANAAL – Donderdag 10 augustus wordt alweer de 5e, gezellige zomermarkt van dit seizoen in het centrum van Stadskanaal gehouden. De zomermarkt is te vinden aan de Navolaan/Europalaan.

Waterlooplein

Aan de Navolaan kan het publiek een breed scala aan Antiek, Brocante, Curiosa, Retro, Vintage & Vlo vinden. “Het Waterlooplein van het Noorden”, aldus de organisatie. De aansluitende straten worden gevuld met een warenmarkt met een enorme diversiteit.

Bert Drenthe

De markt begint om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur livemuziek bij een van de vele horecagelegenheden. Deze avond zal voor het publiek optreden de bekende zanger uit de regio, Bert Drenthe. Bert is te vinden t.h.v. Lunchroom “Succes” aan de Europalaan. In het centrum van Stadskanaal is het gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Gezellige zomermarkten in Stadskanaal

  1. Zo is niet helemaal horeca terrassen zijn algemeen goed gevuld waar muziek aanwezig is maar de zomermarkt kan best BETER .
    Als je kijk in Veendam zomerbouwvak markt en dan 3 weken is al meer genoeg. Is overwegen na te denken met zij alle 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.