Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Marco Peetoom in gemeentehuis Veendam

foto: Marco Peetoom

VEENDAM – Van maandag 28 augustus tot maandag 9 oktober 2017 exposeert Marco Peetoom zijn schilderijen in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Marco Peetoom
“Ik ben Marco Peetoom, ben getrouwd en heb twee kinderen en woon in Veendam. Ik was meubelmaker van beroep en nadat ik ziek geworden ben, heb ik mijn passie gevonden in het maken van schilderijen. Vooral foto- realistisch schilderen vind ik geweldig om te maken. Geef mij een goede foto en ik schilder het precies na. Ik schilder uitsluitend met olieverf, omdat ik vind dat de kleuren dan intenser zijn.”

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.