Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veenkoloniaal Museum ontvangt certificaat van uitmuntendheid

Het Veenkoloniaal museum

VEENDAM – Dankzij veel reviews van bezoekers en een continue hoge score heeft het Veenkoloniaal Museum een certificaat van uitmuntendheid ontvangen van TripAdvisor, de organisatie die toeristen wereldwijd op bijzondere locaties attendeert.

Hoe meer punten, hoe vaker in beeld
‘TripAdvisor is voor ons belangrijk’, aldus directeur Hendrik Hachmer. ´Toeristen die via internet een hotel of B&B (Bread and Breakfast) boeken, worden na het boeken verwezen naar toeristische attracties in de omgeving. Hoe meer reviews en punten, hoe vaker je in beeld komt. Ook op Facebook en bij Google+ doen we het niet slecht’, maar de koppeling aan boekingen maakt TripAdvisor zo interessant”.

Deze zomer veel bezoekers
Het Veenkoloniaal Museum te Veendam trekt jaarlijks tussen de 20- en de 25.000 bezoekers. Dit is niet slecht voor een regio waar in verhouding minder toeristen komen dan bijvoorbeeld op de Veluwe. Musea moeten het elke keer weer van de wisselexposities hebben en trekken daarmee steeds een ander publiek. Het voorjaar was relatief rustig, deze zomer is het echter enorm druk. “De tentoonstelling over de wonderbaarlijke belevenissen van de Winschoter predikant Boekhoudt in Suriname en de tentoonstelling ‘Vakantie, er op uit, trekken boven verwachting veel publiek. We zijn we erg blij met deze onderscheiding”, aldus Hachmer.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.