Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jonge bezoekers kunnen zondag 27 augustus gratis met de STAR trein

Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben.

STADSKANAAL – De zomervakantie is bijna ten einde. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer.

Zondag 27 augustus staat bij Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee. Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig.

Berendokter en speelparadijs
Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter. En in de rijtuigenloods bij station Stadskanaal is een speelparadijs ingericht. Zo is onder andere een springkussen en een knutseltafel.

Dienstregeling
De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 11.55 en 14.35 uur. Om 12.45, 14.15 en 16.00 uur rijdt de Teddyberenexpress ook tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Vanaf Musselkanaal kun je om 13.30 en 15.00 uur een ritje maken.

Prijzen
Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11.

Meer informatie
Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.