Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer rukt vergeefs uit door kat

Foto: R. Wiekenkamp/ 112 regioflits

STADSKANAAL – Een kat heeft de gemoederen afgelopen woensdagavond flink bezig gehouden. De brandweer van Stadskanaal kreeg een melding voor een kat in problemen aan de Opsplitting in de wijk Maarsveld. Een autobestuurder was al een tijdje bezig om zijn kat, die tijdens de reis in de auto uit zijn kattenmand was ontsnapt en onder de passagiersstoel was gekropen, te bevrijden.

Brandweer

De kat was klem komen te zitten wat de bevrijding door zijn baasje bemoeilijkte. Daarop werd de brandweer gebeld. Nog voordat de brandweer te plaatse was had de man de kat alsnog kunnen bevrijden. Met gereedschap had de man de stoel los kunnen maken waarop het beestje maakte dat het wegkwam.

(112 regioflits)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.