Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer en Doe Markt Stadskanaal in nieuw ‘festival’ jasje

Leer en Doe Markt met vele instellingen..

STADSKANAAL – Zaterdag 2 september vindt van 10.00 – 16.00 uur op het Raadhuisplein in Stadskanaal de jaarlijkse Leer en Doe Markt plaats. Verenigingen en maatschappelijke instellingen presenteren hun activiteiten voor het nieuwe seizoen. De markt is inmiddels uitgegroeid tot een waar festival. Op en rond een nieuw groot podium valt de hele dag veel te beleven, zoals spectaculaire demonstraties van Braziliaanse vechtdans (capoeira), rolstoeldansen, een modeshow van Boetiek Armslag etc. Dit afgewisseld met optredens van lokale artiesten in diverse genres: folk, rap, akoestische pop, Nederlandstalig.

Activiteitenplein

Er is een activiteitenplein waar je als bezoekers actief mee kunt doen. Wie durft er bijvoorbeeld in de autokantelaar? Ervaar hoe lastig het is om een alcoholparcours af te leggen. Of gooi een balletje op de bocciabaan van DWS. De informatiemarkt met 60 kramen is interessant voor iedereen die een cursus wil volgen, lid wil worden van een leuke vereniging of vrijwilligerswerk zoekt. Extra dit jaar is er een politieke plein als kick-off voor de verkiezingscampagnes van de lokale politieke partijen.

RTV1

Ook RTV1 zal aanwezig zijn op de Leer en Doe Markt. Via de radio doen we tevens een live-verslag van diverse gebeurtenissen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.