Direct naar de inhoud.

Winkeliers Stadskanaal teleurgesteld in zomermarkten

  • door:
  • op:
Optreden Bert Drenthe zomermarkt 2017 – (F: Luc Drenthe)

STADSKANAAL – Er heerst alom teleurstelling onder winkeliers in Stadskanaal omtrent de zes zomermarkten die deze zomer in het centrum werden georganiseerd. Onvoldoende publieke belangstelling en te weinig marktkramen. Dat schrijft Luc Drenthe op zijn facebook account. Volgens de ondernemers was niet alleen het slechte weer de oorzaak van de geringe belangstelling. Ook liet de externe organisatie te wensen over. Mogelijk komen er voorstellen van de centrumwinkeliers om de zomermarkten in 2018 nu zelf te gaan organiseren.

Zaterdagmarkt
Ook is het onrustig rondom de wekelijkse zaterdagmarkt. Er zijn plannen de marktkramen anders op te stellen. Alle kramen met de rug naar de winkel.. Niet alle marktkooplieden voelen daarvoor. Om hoeveel tegenstanders van het plan het gaat is niet bekend. Naar verluidt is de gang naar de rechter al gemaakt of wordt die gemaakt, aldus Luc Drenthe.

Update: 26/8: De kramen komen waarschijnlijk in een cirkelboog en niet met de rug naar de winkel. Er is nog veel onduidelijkheid hierover. Uiteraard houden we U op de hoogte.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal