Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw in Oude Pekela; kinderopvang KiWi

Opvang voor kinderen vanaf vier jaar op alle dagen van de week
na schooltijd.

OUDE PEKELA – Vanaf maandag 4 september opent kinderopvang KiWi de BSO de leeuwen in Oude Pekela in de OBS de Feiko Clockschool.

Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling zijn de basis voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Stichting Kinderopvang KiWi vindt het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. KiWi wil elk kind het gevoel geven: ‘Ik ben ik en dat is oké’.
Na schooltijd vinden kinderen hier de gezelligheid en opvang in een huiselijke sfeer. Hij of zij kan deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals sport, spel, muziek, knutselen en koken. Dit hoeft niet, tenslotte is het de vrije tijd van het kind. Hij of zij bepaalt zelf welke invulling eraan gegeven wordt. Een enthousiaste sensitieve pedagogische medewerker met een kindgerichte MBO of HBO opleiding begeleidt de BSO groep.

Alle voordelen op een rij:
– Uw kind speelt in zijn eigen vertrouwde omgeving
– KiWi maakt gebruik van de gehele omgeving van OBS Feiko Clockschool, te weten: de groepsruimte en de speelzaal binnen, het speelplein buiten en het voetbalveld naast de school.

Neem een kijkje op de website: http://www.kinderopvangkiwi.nl/
Of neem contact op om een persoonlijke afspraak te maken.

Vanaf de oprichting in 1988 is Stichting Kinderopvang KiWi een begrip in Winschoten en omgeving. KiWi verzorgt opvang voor kinderen vanaf tien weken tot en met twaalf jaar.

Ingezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.