Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderland Kunstkot in Veendam breidt flink uit

VEENDAM – Speelparadijs Kunstkot heet voortaan Kinderland Kunstkot. Het wordt een groot activiteitencentrum speciaal voor kinderen. Het speelparadijs blijft een belangrijk onderdeel van Kunstkot, maar de activiteiten worden behoorlijk uitgebreid. Eigenaren Jeroen en Wanda Boerstra richten zich nu, samen met vrijwilligers, vooral op de basisschool leeftijd. Deze maand gaan er al een aantal nieuwe of oude bekende kinderactiviteiten van start. In de toekomst zullen er ook theatervoorstellingen, rommelmarkten, talentenshows en muziekoptredens plaats gaan vinden speciaal voor kinderen.

Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag middag kun je zoals vanouds terecht in het creatieve speelparadijs.

13 september van 10:00-11:30 wordt er een creatieve speel peuterochtend georganiseerd (op afspraak). Kosten: 4,50,- per kind

15 september van 19:00-21:30 is er een kinderdisco voor kinderen vanaf 6 jaar. Kosten 2,50,- per kind (incl. Toegang tot speelparadijs en 1x ranja). 1 keer per maand is er een Kunstkot kinderclub knutsel dag.
Eerste volgende Kinderclub knutsel dag: zondag 24 september van 14:00-17:00. Kosten 4,50,-

Kunstschool

Verder gaat de Kunstschool speciaal voor kinderen, vanaf maandag 11 september weer van start. Een proefles is helemaal gratis! Kinderen krijgen één keer per week les van ervaren kunstenaars en docenten. Maandabonnement: €35,- per maand per kind (incl. materiaal + 1x per maand gratis toegang tot Speelparadijs Kunstkot)

Openingstijden Kunstschool (op afspraak): Maandag, dinsdag en donderdag van 15:45-17:15 uur. Zaterdag en zondag van 10:30-12:00. Op de vernieuwde website www.kunstkot.nl vind je meer nieuws over alle activiteiten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.