Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vier de Dag van de Democratie in Veendam

Burgemeester Swierstra –  (F: RTV1)

VEENDAM – De internationale Dag van de Democratie wordt dit jaar op zaterdag 9 september gevierd. Het is van 11:00 tot 15:00 uur op het Raadhuisplein en in het gemeentehuis van Veendam. Op deze dag wil de gemeente Veendam laten zien hoe belangrijk het is dat iedereen in vrijheid zijn/haar stem kan laten horen. Het is een dag waarbij alle inwoners in gesprek kunnen met de raadsleden en bestuurders van de gemeente Veendam. De gemeenteraad van Veendam organiseert ook dit jaar weer een aantal activiteiten op deze dag:

Quiz
Er is een quiz in het gemeentehuis met als prijs een tegoedbon van €50,- voor Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn! Rondleiding en ideeënmuur. Ieder uur is er een rondleiding door het gemeentehuis van Veendam. Daarnaast is er een ideeënmuur, waarop iedereen ideeën voor de gemeente kwijt kan.

Springkussen, spellen en kleurplaten
Voor de kinderen staat er een springkussen en zijn er kleurplaten. Daarnaast zorgt Mooi in Veendam voor multiculturele hapjes en zorgen wij voor de koffie en thee. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 9 september op het Raadhuisplein of in het gemeentehuis om deel te nemen aan de Dag van de Democratie.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.