Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Buitengebied kan zich nu inschrijven voor glasvezel

WESTERWOLDE – Altijd snel internet, langer thuis wonen door zorg op afstand, thuiswerken, streamen, skypen: dat kan straks in het buitengebied van Vlagtwedde, Bellingwedde en Stadskanaal, door de komst van glasvezel. Woont u in het buitengebied dan kunt u zich vanaf 1 september inschrijven. Als minimaal 50 procent van deze huishoudens zich vóór 1 december aanmeldt voor glasvezel, kan de aanleg ervan eind 2017 starten. Dan is voor de bouwvak in 2018 het overgrote deel van de aangemelde adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Informatieavonden

Vanaf september 2017 informeert het glasvezelteam van Mabin Groningen u uitgebreid over alles wat met de aansluiting van uw woning op glasvezel te maken heeft. Dat gebeurt op verschillende manieren, maar ook via informatieavonden waar u informatie krijgt en vragen kunt stellen. De informatieavonden zijn op verschillende dagen op verschillende locaties.

19 september 19.00 uur: Zaal 12 Vlagtwedde
21 september 19.00 uur: Drijscheer Alteveer
25 september 19.00 uur: Kantine Camping Wedderbergen
27 september 19.00 uur: Boschhuis Ter Apel
Tijdens alle avonden zijn medewerkers van MABIN, vertegenwoordigers van de providers en het bestuur van de Stichting Snel Internet Westerwolde en Stadskanaal aanwezig. U bent van harte welkom!

Meteen inschrijven?

Wilt u zich meteen inschrijven? Ook dat kan. Als uw woning of bedrijf binnen het aansluitgebied valt kunt u zich vanaf 1 september eenvoudig aanmelden bij een van de serviceproviders. In Westerwolde en Stadskanaal zijn dat voor de particuliere markt Northnets, Solcon en Multifiber, terwijl u voor de zakelijke markt bij Cbizz en Weserve terecht kunt. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven tijdens één van de informatiebijeenkomsten.

Meer weten?

Heeft u vragen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan eens een kijkje op één van de volgende websites: snelinternetwesterwoldestadskanaal.nl of www.mabingroningen.nl  .

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.