Direct naar de inhoud.

Pruiverij & Oetmaark groot succes

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Het programma van de Pruiverij en Oetmaark stond zaterdag en zondag bol van de gezellige activiteiten in het centrum van Veendam. Ook waren er een groot aantal ondernemers aanwezig waar het publiek allerlei culinaire verrassingen kon proeven voor een klein bedrag.

De aardappel

De Oetmaark werd ingevuld met stands van de culturele instellingen van vanBeresteyn, de Klassieke Academie en verenigingen en stichtingen uit Veendam en omgeving. Daarnaast was er live-muziek op diverse plekken, en ontbrak het straattheater ook niet. Het Veendammer brandweerkorps gaf tal van demonstraties. Naast aardappel gerechten was er ook een presentatie over de toepassingen van zetmeel zoals die wordt gewonnen uit de aardappel. Kortom er waren genoeg ingrediënten voor een heerlijke pruiverij.

Zondag (vandaag) kan/kon men ook nog smikkelen, smullen en winkelen tot 17.00 uur.

( foto sfeeroverzicht: Peter Panneman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-