Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Rhede (Dld) op visite bij RTV1

(F: Thorsten Richter/RTV1)

RTV1 – De burgemeester van Rhede (Dld), zijn echtgenote en zoontje poseren in de studio van RTV1 tezamen met de presentatoren Anneke Uildriks en Theo Mooijman na afloop van een radio interview voor RTV1 Actueel afgelopen maandag 4 september.

Burgemeester Gerd Komens kwam vertellen over de Rhedermarkt op zondag 17 en maandag 18 september. De Rhedermarkt is te vergelijken met de Zuidlaardermarkt. Er komen altijd veel Nederlanders op af (zowel publiek als handelaren).

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.