Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Slagter bezoekt voor ‘MAX Maakt Mogelijk’ gedupeerden gasexplosie

VEENDAM/Hilversum – Maandag 11 september reist Jan Slagter met ‘MAX Maakt Mogelijk’ af naar Veendam om de gedupeerden van een gasexplosie een hart onder de riem te steken. Een verslag van het bezoek wordt maandag 21 oktober om 18.30 uur in de eerste aflevering van een nieuw seizoen MAX Maakt Mogelijk uitgezonden op NPO 2.

Op woensdag 19 april jl. werd bij een gasexplosie in Veendam een appartementencomplex voor een groot deel verwoest. Bij de explosie werd de bovenste verdieping van een seniorencomplex volledig weggevaagd. Eén persoon kwam hierbij om het leven. Daarnaast waren er drie lichtgewonden, die ter plaatse door de hulpdiensten behandeld konden worden. Als gevolg van de ramp moesten de bewoners van het seniorencomplex noodgedwongen verhuizen. Vandaag de dag hebben velen hun draai op hun nieuwe plek nog steeds niet gevonden. Ze voelen zich nog niet thuis.

Maandagochtend 11 september gaat Jan Slagter met MAX Maakt Mogelijk naar Veendam om met de slachtoffers van de gasexplosie te spreken en hun een leuke dag te bezorgen. Het doel van deze dag is om het onderlinge contact tussen de buren te bevorderen. Bovendien zorgt MAX Maakt Mogelijk voor een smakelijke verrassing voor de gedupeerden!

Tijdens de eerste aflevering van MAX Maakt Mogelijk op 21 oktober is het bezoek aan Veendam te zien.

MAX Maakt Mogelijk
Vanaf maandag 21 oktober om 18.30 uur op NPO 2

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.