Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Swierstra geeft startsein “Oktobermaand Kindermaand”

Burgemeester Swierstra  (F: Archief RTV1)

VEENDAM – Burgemeester Sipke Swierstra geeft op woensdag 13 september om 11.00 uur het startsein voor “Oktobermaand Kindermaand” op christelijke basisschool De Kern in Veendam. Alle burgemeesters in de provincie Groningen bezoeken een basisschool in hun gemeente. Dit doen zij in het kader van de burgemeestersactie van “Oktobermaand Kindermaand”.

Voorlezen
Burgemeester Swierstra gaat het Groningse volksverhaal over piraat Störtebeker voorlezen. Het is een spannend verhaal, speciaal bewerkt voor groep 7/8. Vervolgens deelt hij de stempelkaarten en de affiches van Oktobermaand Kindermaand uit. Oktobermaand Kindermaand wordt in de provincie Groningen georganiseerd door Erfgoedpartners. Voor meer informatie kijk op kindermaand.nl.

Een reportage van Feiko Spieard

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.