Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammers Nederlands kampioen wakeboarden

Iris (midden) heeft goud – (Foto: toegezonden)

VEENDAM – Twee kinderen uit één gezin hebben gisteren goud behaald bij het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden wat gisteren gehouden werd in Enschede. Het zijn Jasper van Suchtelen van de Haare, 17 jaar oud en zijn zus Iris van Suchtele van de Haare, 15 jaar oud. Deze laatste is maar liefst voor de 5e keer Nederlands Kampioen. Beide kinderen wonen in Veendam, waar ze regelmatig trainen bij de Wakeboardbaan in Borgerswold.

Extreme sport

Wakeboarden is een extreme sport die het best te vergelijken is met snowboarden, maar dan op het water. De deelnemers worden d.m.v. een sleeplift boven het water voortbewogen waarbij men bijzondere sprongen maakt of gebruik maakt van diverse obstakels in het water.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Veendammers Nederlands kampioen wakeboarden

  1. Fantastisch.
    wij zijn enorm trots op onze achterneef en achternicht, de kleinkinderen van mijn zus en haar man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.