Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burendag: ontmoetingen in Parkwijk en Stadskanaal Noord

STADSKANAAL – Op vrijdag 22 september vieren Parkwijk en Stadskanaal Noord de ‘Kom Erbij Week’. In het hele land worden mensen gestimuleerd om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen. Iedereen moet kunnen meedoen! Deze vrijdag is het ook ‘Burendag’: een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij mensen iets goed doen voor elkaar en de buurt.

In zowel buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal Noord (’s ochtends) als in het wijklokaal Margietlaan in de Parkwijk (’s middags) wordt een gezellige ontmoetingsbijeenkomst tussen Jong en Oud rond het thema ICT georganiseerd. Kinderen van groep 8 van basisscholen uit de wijk laten bewoners op een leuke manier kennismaken met de digitale wereld. Bijvoorbeeld wat snapchat of Skype is, hoe facebook werkt en hoe je digitaal foto’s kunt bewerken. Ook kunnen er samen computerspelletjes worden gespeeld. En bewoners kunnen hun eigen tablet, laptop of mobieltje meenemen als ze daarover vragen hebben.

De ontmoetingsochtend in buurtcentrum Noordstee begint om 10.00 uur. Bewoners in Parkwijk zijn ’s middags vanaf 13.30 uur welkom in het Wijklokaal Margrietlaan. Iedereen is welkom en aanmelden niet nodig. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Stichting Welstad (tel. 635999 Nik Poortinga).

(Ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.