Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vacature lid voor de Participatieraad Stadskanaal

Gemeentehuis Stadskanaal (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – De Participatieraad van de gemeente Stadskanaal is op zoek naar een nieuw lid. De Participatieraad bestaat sinds vier jaar. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar. De termijn van vier jaar loopt voor een lid per 1 oktober af. Hierdoor komt er een vacature beschikbaar.

De Participatieraad wordt in een vroeg stadium betrokken bij gemeentelijke nota’s en plannen en geeft, gevraagd maar ook ongevraagd, adviezen aan het college. De Participatieraad houdt zich bezig met vraagstukken binnen het Sociaal Domein, hieronder vallen de Participatiewet (met beleidsterreinen als o.a. re-integratiebeleid, arbeidsmarktbeleid, schuldhulpverlening en minimabeleid), de Wet op de Jeugdzorg en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waaronder ook het ouderenbeleid valt.

Meer lezen

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.