Direct naar de inhoud.

Popkoor Just4Fun bestaat 20 jaar

  • door:
  • op:
Just4Fun groepsfoto

STADSKANAAL – Op 30 september viert het popkoor ‘Just4Fun’ uit Stadskanaal zijn 20-jarig bestaan. Wat in 1997 begon als een kleine groep enthousiaste zangers, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot koor, dat inmiddels al zes avondvullende theater programma’s op zijn naam heeft staan. Dit alles al 20 jaar onder de bezielende leiding van Remco Broesder.

Jubileum

Zo’n jubileum mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Het jubileum wordt mede gevierd met oud-leden, voor wie ’s middags een reünie is georganiseerd. ‘s Avonds geeft het koor vervolgens een avondvullend jubileumconcert in het Theater Geert Teis, waarbij ook de oud-leden hun opwachting zullen maken. Het koor wordt hierbij ondersteund door de live-band ‘Applemoose’, onder leiding van Jasper Stuut. Daarnaast verleent de Groninger bluegrass-band ‘De Stroatklinkers’ zijn medewerking aan het concert. De avond wordt gepresenteerd door Harm-Jan Riksen.

Kaarten voor deze jubileumvoorstelling zijn te koop via de website van Theater Geert Teis of aan de kassa van het theater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-