Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

D66 Veendam stelt kandidatenlijst vast

Wethouder Jaap Velema (D66) – Foto: RTV1/BJB

VEENDAM – In een openbare ledenvergadering op woensdagavond 18 oktober stelt D66 Veendam de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vast. De vergadering vindt plaats in de openbare bibliotheek aan het Museumplein in Veendam en is vanaf 20.00 uur vrij toegankelijk.

De huidige fractievoorzitter Alian Spelde is eerder al door de leden aangewezen als lijsttrekker. De kandidaatstelling voor de volgende plaatsen op de lijst sluit op 5 oktober. Kandidaten voor de hoogste plaatsen op de lijst zullen zich op 18 oktober a.s. kort presenteren, waarna de leden de definitieve lijstvolgorde bepalen.

D66 hoopt na de verkiezingen met tenminste twee leden zitting te kunnen nemen in de gemeenteraad van Veendam. In de ledenvergadering komen verder onderwerpen als het opstellen van het verkiezingsprogramma en regionale samenwerking aan de orde. Als constructieve partij staat D66 open voor gesprekken over collegevorming. Wethouder Jaap Velema (foto) maakt nu namens D66 deel uit van het College van B&W van Veendam.

Na de pauze spreekt Henri Schijf, fractievoorzitter van D66 in Provinciale Staten van Groningen, over actuele zaken.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.