Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geert Teis genomineerd als `Meest gastvrije theater` van Nederland

Theater Geert Teis (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Het jubileumseizoen is nog maar net begonnen en nu al kan Theater Geert Teis met trots meedelen dat zij – voor de tweede keer op rij – is genomineerd als het Meest gastvrije theater van Nederland 2017/2018. Zij wil dan ook alle mensen bedanken die hun stem uitbrachten.

In juli 2016 introduceerde de ANWB een nieuwe publieksprijs waarmee de leden konden stemmen op het meest gastvrije theater van Nederland. Geert Teis heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en wil graag een toegankelijk en sfeervol huis zijn voor haar bezoekers. Ook Teis deed een oproep aan al haar bezoekers om te stemmen. De ANWB haalde dit jaar in totaal meer dan 25.000 stemmen op onder haar leden. Teis is genomineerd in de categorie ‘kleine gemeenten’.

Bij de verkiezing gaat het om een totaalwaardering op zeven criteria. Leden beoordelen de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Op woensdagmiddag 4 oktober wordt in het FOX / ANWB Theater in Hoofddorp bekend gemaakt welke theaters gewonnen hebben.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Geert Teis genomineerd als `Meest gastvrije theater` van Nederland

  1. Ik vind geweldig theater en gezellig mooi uitstraling van schouwburg stadskanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.