Direct naar de inhoud.

Brand in café De Driesprong snel geblust

  • door:
  • op:
Archieffoto: M. Dol – RTV1

GIETERVEEN – Het dak van café De Driesprong aan de Broek in het dorp Gieterveen stond zaterdagmiddag in brand. Het vuur zat tussen het plafond en het dak van de kroeg. Daardoor was er een enorme rookontwikkeling. De brandweer moest met behulp van een hoogwerker en een bluswagen het vuur bestrijden. Met een kettingzaag is een gat in het dak gemaakt om goed te kunnen blussen. De brand was snel onder controle.

Dakleer 
Volgens RTV Drenthe zou er nieuw dakleer gelegd zijn op het pand. Deze werkzaamheden waren goed afgerond, maar waarschijnlijk heeft er onder het leer iets liggen smeulen wat resulteerde in het brandje. Niemand is gewond geraakt

Update: Zaterdagavond moest de brandweer nogmaals uitrukken omdat er rook werd gemeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-