Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke heropening Menistenplein (Video)

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag 23 september is het Menistenplein in Stadskanaal officieel heropend. Dat gebeurde met het onthullen van het beeld “Ode aan de Veenkoloniale Vrouw” op haar nieuwe plek op het plein.

Vlak voor de officiële onthulling blikken wethouder Gelling, woordvoerder van de winkeliers Roy Schulte en voorzitter van de centrumwinkeliers Klaas Jan Havinga terug op de totstandkoming van het vernieuwde Menistenplein. Ook gedeputeerde Fleur Gräper was daarbij aanwezig.

Reacties

Woordvoerder Roy Schulte van de winkeliers aan het Menistenplein is tevreden over het resultaat. Hij krijgt veel positieve reacties en hoopt dat de andere ondernemers in het centrum ook mee gaan doen. “Voor het aantrekkelijk maken van het centrum is het echter van belang dat de andere ondernemers dit voorbeeld gaan volgen.”

Geld

Of dat inderdaad gaat gebeuren is afhankelijk van subsidie van de provincie, maar gedeputeerde Fleur Gräper wilde echter geen concrete toezeggingen doen.

 

Video: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.