Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Plat op 1 over ‘De Romein Streektoaldag’

Jan Ubels en Huub Heeres in ‘Plat op 1’.

RTV1 – Zaterdag 30 september a.s. organiseert Stichting Bogdike in Veendam ‘De Romein Streektoaldag’ (lees ook ons andere bericht hierover). Op zes locaties, waaronder drie lege winkelpanden, spelen en zingen bekende en onbekende artiesten uit onze provincie tussen 12.45 en 17.15 uur. Toegang is helemaal gratis. U kunt tussen de locaties heen en weer wandelen en zelf bepalen wie u wilt beluisteren. Het programma is te vinden op www.bogdike.nl.

Plat op 1
Twee heren van Bogdike, Jan Ubels en Huub Heeres, waren in onze studio om te praten over deze Streektoaldag in het programma Plat op 1. Deze opname (waarin ook Ger Warink en Eelke Solle te gast waren) is te beluisteren op woensdag 27 september a.s. tussen 21 en 22 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.