Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kandidatenlijst VVD gemeente Stadskanaal vastgesteld

STADSKANAAL – De leden van de VVD Stadskanaal hebben hun kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Het verkiezingsprogramma geeft blijk van een evenwichtige liberale visie op algemene maatschappelijke vraagstukken en vertaalt deze naar concrete standpunten welke voor Stadskanaal van belang zijn. Ook specifieke Stadskanaalster onderwerpen komen in dit verkiezingsprogramma aan bod.

Hans Klopstra

Lijsttrekker voor de VVD in de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen is de 56-jarige regionaal bekende jurist Hans Klopstra. Met zijn politieke ervaring als wethouder in Winschoten en zijn juridische achtergrond als advocaat heeft de VVD een politiek bestuurlijk ervaren kandidaat met veel kennis van en betrokkenheid bij het maatschappelijk en bestuurlijk leven in Stadskanaal en in de regio Groningen en Drenthe in huis.

Politiek talent

Tweede op de lijst is Linda Huizing. Linda kan worden gezien als het 31-jarige jong maar groot politiek talent. Na haar middelbare school te hebben doorlopen in Stadskanaal heeft Linda accountancy gestudeerd aan het prestigieuze instituut Nijenrode Business Universiteit. Linda is momenteel werkzaam als medewerker operational risk management bij een grote zorgverzekeraar. Kennis van financiën en jong politiek talent maken daarmee deel uit van de VVD kieslijst.

Egbert Nijenbanning

Als derde op de lijst is Egbert Nijenbanning (53) geplaatst. Egbert is momenteel raadslid/fractievoorzitter voor de VVD in de gemeenteraad van Stadskanaal. Egbert heeft de afgelopen periode bewezen, naast zijn drukke baan in Den Haag als adviseur van de provincie Zuid-Holland, een waardevolle liberale bijdrage aan de gemeentelijke politiek van Stadskanaal te leveren. Egbert heeft zich beschikbaar gesteld als wethouder op het moment dat de verkiezingsuitslag daartoe aanleiding geeft, waarmee het voor de VVD een vanzelfsprekendheid is om Egbert op nummer drie te plaatsen.

De VVD lijst wordt gecompleteerd door de kandidaten Goedhart Borgesius, Jan van Calker, Joke Lieberom, en Esther Rodenberg.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.