Direct naar de inhoud.

Schoarma en pizzeria Tekin geopend in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Foto: Jeannet Stötefalk

MUSSELKANAAL – Maandag 25 september opende Shoarma en pizzeria Tekin aan de Marktstraat 62 voor het eerst de deur. De afgelopen tijd vond er een grote verbouwing plaats in het pand. Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen vele belangstellenden tijdens de feestelijke opening een kijkje nemen in de ruim opgezette zaak.

Men kan in het gezellige restaurant heerlijk eten. Op de menukaart staat een ruime keuze aan diverse gerechten en schotels. Ook is er de mogelijkheid om gerechten te bestellen, welke men kan halen of laat bezorgen door de Tekin bezorgservice. Voor Musselkanaalsters is de bezorgservice gratis, mits men boven 10 euro een bestelling doet. Voor wie net buiten Musselkanaal woont (5 km) is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de bezorgdienst. Dit kost dan wel 2,50 euro extra en de bestelling moet tenminste 15.00 euro bedragen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.00 tot 24.00 uur, op zondag vanaf 16.00 tot 23.00 uur. Verder is Tekin op alle feestdagen geopend. Op maandag is de zaak gesloten.

Tekin is gevestigd aan de Marktstraat 62 – Musselkanaal
Telefoon: 0599-213073
Zij hopen u snel te mogen begroeten.

Fred en Jeannet Stötefalk  waren bij de opening aanwezig en maakten bijgaande foto en filmpje, welke ze stuurden naar RTV1.

https://www.youtube.com/watch?v=8mN_H_D6Vdw&feature=youtu.be



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal