Direct naar de inhoud.

5 oktober de 32e traditionele Pekelder korenavond

  • door:
  • op:
Foto: Wilma Swarts/RTV1

OUDE PEKELA – Op donderdagavond 5 oktober a.s. wordt alweer voor de 32e keer de traditionele Pekelder Korenavond georganiseerd in de gemeente Pekela. De korenavond wordt gehouden in de prachtige Sint. Willibrorduskerk te Oude Pekela, de aanvang is om 19.30 uur.

Naast 7 deelnemende koren uit de gemeente Pekela zullen ook een gast koor en organist Berend de Jonge hun bijdrage leveren aan deze avond. Ieder koor treedt alleen op maar er zullen ook een aantal liederen gezamenlijk door alle koren worden gezongen met orgel begeleiding, men zal zowel uit Nederlands- en buitenlands-talige liederen zingen.

De presentatie van de avond is in handen van dhr. Luppo Smook, de toegang is vrij, tijdens de pauze kan men van een kop koffie genieten en de onderlinge contacten verstevigen wel zal er bij de uitgang een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Medewerking wordt verleend door:
Interkerkelijk koor Sursum Corda uit Oude Pekela
Dameskoor Oude Pekela
Dameskoor Vrouwen van nu
Sursum Corda uit Nieuwe Pekela
Gospelkoor Nadjezjda
Chr. Mannenensemble Pekela.
Amusementskoor de Zwalkers

Organist Berend de Jonge
Het Ensemble Sophia
Presentatie Luppo Smook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-