Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderdisco Wijkvereniging Sorghvliet in volle gang

Kinderdisco wijkver. Sorghvliet

VEENDAM – Met als thema ‘De Foute Party” organiseert de wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 13 oktober a.s. alweer de tweede spetterende disco voor alle kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar. De disco wordt gehouden bij Zalenverhuur Sorghvliet. De kinderdisco opent de deuren om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Elke keer weten de d.j.’s van “Black Eagle” er weer een waar feest van te maken.

Vrijwilligers

Tijdens de disco worden foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op facebook. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom swingen en springen op de gezellige kinderdisco van vrijdag 13 oktober. Elke kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Het wordt zeker weer super gezellig.

Voor info over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (rollingstone@netvisit.nl).

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.