Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorbereidingen Oktoberfest Veendam in volle gang

Oktoberfest Veendam – (F: P. Panneman)

VEENDAM – Zaterdag 7 oktober is het zover. Dan wordt de Sorghvliethal opnieuw omgetoverd tot een klein stukje München. Het gezelligste bierfeest van het Noorden, het Indoor Oktoberfest Veendam. Ook dit jaar heeft men de keuze uit losse entreetickets of voor een eigen tafel in de bierstraat, met familie, vrienden, collega`s of teamgenoten. De kaartverkoop is inmiddels behoorlijk op gang gekomen, wij raden de mensen dus aan je ‘eigen biertafel’ vroegtijdig te bestellen! Kaarten en arrangementen met de bijbehorende prijzen zijn online te vinden op website van vanplan.nl of via of de Facebook- pagina Indoor Oktoberfest Veendam.

Oergezellig
De band Die Münchener Schmachtfetzen (6-koppige gezelschap) verzorgen een optreden van 2 lange sets live on stage. Daarnaast zullen de in Duitsland zeer bekende dj’s Albert Altendorff & Holger Holzkirchen op 7 oktober de Sorghvliethal op z’n grondvesten laten trillen. Tijdens het voorprogramma, tussendoor en tijdens het naprogramma wordt de tent op z’n kop gezet door deze Bayerische drive-in show. Uiteraard is de presentatie weer in vertrouwde handen van niemand minder dan Peter Prummel. De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft. Aan alle details wordt gedacht, zo ook de aankleding van het podium als de Sorghvliethal in z’n geheel. Decordoeken, de lichtshow, een skihut als drive-in behuizing, grote kransen, bierpullen kortom overal is aan gedacht om de Beierse (Alpen)sfeer te creëren.

Entreekaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en op 7 oktober aan de kassa 17,50.Haal uw kaarten in de voorverkoop bij Primera Hiemstra Veendam , Sportplein Indoorcentrum Veendam, online via www.vanplan.nl of de Facebook- pagina Indoor Oktoberfest Veendam.

Net als de vorige editie zal de organisatie een goed doel steunen. Een deel van de opbrengsten zal dit jaar aan Stichting KIKA gedoneerd worden. Vorig jaar wist de organisatie van het Indoor Oktoberfest Veendam een mooi bedrag van €1000,- op te halen voor Stichting Leergeld.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.