Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aantal bezoekers bij Bruinsma Blues loopt terug

Foto’s: Aat Den Os

STADSKANAAL – Zaterdag 30 sept was weer een blues evenement bij Bruinsma Stadskanaal. Een schitterende line up welke begon met Herbie blues, gevolgd door Lefthand Freddy, Rootbag, Paardekooper en als afsluiting White Sky. Bucket heat speelde niet vanwege ziekte van één van de bandleden.

Hoe mooi de line up ook was, toch moeten we ook concluderen dat het aantal bezoekers bij de blues evenementen steeds verder terug loopt. Onze RTV1 fotograaf Aat Den Os telde ongeveer 100 bezoekers. In een grote zaal lijkt het dan toch behoorlijk leeg, alhoewel de sfeer prima was.

Tijdens een gesprek met de heer Bruinsma blijkt dat ook hij het aantal bezoekers ziet verminderen voor wat betreft de blues evenementen, en gooit het zaterdag 28 oktober dan ook over een geheel andere boeg.  Hij komt dan met twee geweldige Tribute bands The Scietists (Coldplay) en In Utero (Nirvana). De avond zal afgesloten worden met een geweldige Classic Rock afterparty.

Zaterdag 28 oktober: Aanvang: 20.00 uur.
Entree: Voorverkoop 10.00 euro.
Op de dag zelf aan de kassa 15.00 euro.
Telefonisch reserveren kan op telefoonnummer: 0599-611178

Bruinsma Events op 28 oktober 2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.