Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Avontuurlijke kanotocht in het Annermoeras

In het wilde weg in het Annermoeras

SPIJKERBOOR – “Op zondag 15 oktober gaan we op zoek naar bevers en otters”, zegt een opgetogen Tim Horneman van organisatie ”In het wilde weg”. Een ervaren gids zorgt voor goede kano-instructies zodat ook de minder ervaren kanovaarders een fijne en veilige tocht beleven.

Horneman: “Al peddelend maak je kennis met de prachtige natuur van het Hunzedal. Natuurlijk gaan wij op zoek naar de bever, en leer je bever sporen te herkennen. Maar ook de Otter zal zeker de revue passeren. Halverwege de tocht maken wij een kampvuur; een korte workshop vuur maken en koken op een vuurtje zijn allemaal onderdeel van het programma. De tocht is een unieke natuurbeleving in de “wildernis” in Drenthe”.

Geen rommel achterlaten
In het Wilde weg werkt met het “leave no trace” principe; ze laten geen rommel achter in de natuur, en werken om verstoring te voorkomen, alleen met kleine groepen. Horneman: “Wij varen deze tocht vanuit Spijkerboor en gaan het Annermoeras verkennen. Je kunt je opgeven via info@inhetwildeweg.nl of 06 – 4014 8237. Hierna ontvang je via de mail uitgebreide informatie over deze unieke natuurbelevingstocht .Startlocatie; Kano opstapplaats bij de brug in Spijkerboor. Kosten: €37.50.- per persoon”.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.