Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De nacht van de Lach

VEENDAM – Kiwanisclub Veendam organiseert zaterdag 4 november in cultuurcentrum vanBeresteyn een fantastische, groots opgezette benefietfeestavond ten bate van “het vergeten kind” in de samenleving. Het wordt een vrolijke avond met een gevarieerd programma waarin wordt opgetreden door Vrouw Holland, het cabaretgezelschap Oeloek, Jan Veltman, De Stroatklinkers, The Bob Kelly Band o.l.v. Chris Kleine en Ballade met Tity Veen en Agnes Woltjes. De presentatie is in handen van Frank den Hollander en Alina Kiers.

Goede doel
Een arrangement inclusief buffet en twee drankjes kost € 95,00. De opbrengst komt geheel ten goede van “het vergeten kind” in onze regio. Op de avond zelf zullen meer details bekend worden gemaakt

Voor meer informatie over het programma en het goede doel: mail naar kind@kiwanisveendam.nl of neem contact op met een van de leden van Kiwanis Club Veendam. Wilt u sponsor worden of misschien een aangepast sponsorvoorstel bespreken, er is veel mogelijk: mail dan naar sponsor@kiwanisveendam.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.