Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Naturalisatieceremonie Veendam

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – De gemeente Veendam hield woensdagmorgen een naturalisatieceremonie in het gemeentehuis van Veendam. Tijdens de ceremonie feliciteerde burgemeester Sipke Swierstra mevrouw Tatiana Sergeevna Tokunova geboren in de Sovjet-Unie en sinds 2009 woonachtig in Veendam, persoonlijk met het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit.

Naturalisatieceremonie
Tijdens de naturalisatieceremonie legt men een zogenaamde verklaring van verbondenheid met Nederland af. Daarmee wordt beloofd de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren en de plichten te vervullen. Een naturalisatieceremonie is het laatste onderdeel van het proces om de Nederlandse nationaliteit te krijgen. – (Peter Panneman)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.