Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SP Veendam ondersteunt plaatselijke leerkrachten

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Woensdagmorgen ging de SP-afdeling Veendam in alle vroegte naar de Mgr. Bekkerschool, Noorderbreedte, de Viermaster, Westerschool en de Sleutel trakteren op een ‘zak geld’. De SP ondersteunt hiermee alle leerkrachten in hun strijd tegen een betere cao, minder werkdruk en gelijke rechten met betrekking tot het voortgezet onderwijs.

De SP-afdeling in Veendam heeft verschillende scholen benaderd met de vraag of ze symbolisch een zak met geld mochten overhandigen. Een volmondig ja was het veel gehoorde antwoord. “Nu Den Haag nog”, aldus gemeenteraadslid Angelique Schoonewille van de lokale SP.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.