Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voor de zevende keer in een maand tijd brand

F: Marc Dol / RTV1

STADSKANAAL – Voor de zevende keer in een maand tijd is in de wijk Maarsveld brand uitgebroken.

Ditmaal stonden de coniferen in een brandgang aan de Dagwerkstraat in brand. De brand ging gepaard met veel vliegvuur en rookontwikkeling. Een nabijgelegen schuur is ook beschadigd geraakt.Enkele ogenblikken eerder was ook een coniferenbrand aan de Peellaan in Stadskanaal geweest.

 

Omgeving Maarsveld en Maarswold

Opvallend is dat vrijwel alle branden in dezelfde wijk en rond hetzelfde tijdstip zijn. Er gaan verhalen rond op sociale media dat buurtbewoners bezig zijn een soort van burgerwacht te formeren om de dader(s) te pakken. De politie doet momenteel ook uitgebreid onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.