Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geert Teis grijpt naast titel Meest gastvrije Theater

Theater Geert Teis (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Het Geert Teis was genomineerd voor de titel ‘meest gastvrije theater van Nederland’. Helaas geen prijs dit jaar voor het theater. Net als vorig jaar toen de prijs voor het eerst werd uitgedeeld. De verkiezing werd georganiseerd door de ANWB. Meer dan 25.000 mensen stemden op het theater van hun voorkeur, verdeeld over vier categorieën.

Kleine gemeenten 

Het Geert Teis was genomineerd in de categorie kleine gemeenten, tot 50.000 inwoners. Theater ‘Het Kruispunt’ in Barendrecht won, voor ‘De Leest’ in Waalwijk en ‘Parkgebouw’ in Rijssen. Kersverse directeur van het theater Annelies Klunder reageerde teleurgesteld maar is wel erg trots dat het theater opnieuw genomineerd was voor de landelijke titel.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.