Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 zoekt medewerkers (vrijwilligersvacature)

RTVEEN – is een jonge, frisse snelgroeiende lokale media instelling. De omroep wordt gedragen door een grote groep enthousiaste vrijwilligers uit de gemeenten Stadskanaal en Veendam maar ook door vrijwilligers uit naastgelegen gemeenten. De omroep is actief via radio, televisie en internet en richt zich op de Veenkoloniën en omgeving. Wegens uitbreiding hebben wij plek voor extra technische medewerkers. Vrijwilligers die het leuk vinden om met radio en televisie aan de gang te gaan.

Radio

Wie affiniteit heeft met radio en technisch is aangelegd, is wellicht geschikt voor de functie van technicus. Hij of zij verleent technische ondersteuning bij uiteenlopende programma’s van RTV1 die live uitgezonden worden.  Op dit moment is er plek voor een technicus voor onze studio in Veendam maar ook voor onze studio in Stadskanaal. Het werk zal vooral bestaan uit het bedienen van het mengpaneel en automatiseringssoftware en is voor enkele uren per week.

Televisie

De Lokale Omroep RTV1 is eveneens op zoek naar (vrijwillige) medewerkers die zich bezig willen houden met interviewen, filmen en monteren. Ben jij geïnteresseerd in burgerjournalistiek liggen hier mooie kansen. Wij bieden je de mogelijkheid tot opleiding camera/journalist (camjo). Op deze manier kun je geheel zelfstandig en flexibel werken. Wie weet is dit zelfs een opstap naar de regionale of zelfs landelijke omroep. Je zult niet de éérste zijn die dit is overkomen..

Wie geïnteresseerd is in één van deze functies of wie meer informatie over het werken bij RTV1 wil, kan een mailtje sturen aan vacature@rtveen.nl of aan hoofdredacteur@rtveen.nl

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.