Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkbelang Maarsveld richt zich tot de inwoners

Coniferenbrand Klemslootstraat – (Fotograaf John de Groot)

STADSKANAAL – Beste mensen ,om wat onrust weg te nemen hierbij een actuele stand van zaken over de brandstichtingen in de wijk. De politie is druk bezig met het onderzoek naar een aantal buitenbranden in de wijk Maarsveld in Stadskanaal. De politie, de brandweer en de gemeente begrijpen dat deze branden mogelijk onrust hebben veroorzaakt. Ook om die reden is afgesproken dat zowel de politie als de gemeentelijke BOA’s de komende tijd zichtbaar aanwezig zullen zijn in de wijk(en). Dit gebeurt in het bijzonder in de omgeving van de locaties en op de dagen/tijdstippen waar de branden zijn geweest.

Burgemeester 

Burgemeester Galama van de gemeente Stadskanaal: “Het is goed om alert en waakzaam te zijn.
Ook aan inwoners vragen we ogen en oren open te houden en ons te informeren. Het is belangrijk dat de politie wordt gebeld als men iets verdachts ziet”. De politie bevestigt dit: ,”Als inwoners ons bellen, vergroot het de kans dat de dader of daders op heterdaad kunnen worden betrapt”. Het telefoonnummer van de politie is 0900 – 8844.

Surf hier naar het facebook account Maarsveld

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.