Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Informatiemarkt vervolgopleidingen Winkler Prins

VEENDAM – Een van de bekendste en best bezochte evenementen van scholengemeenschap Winkler Prins is de jaarlijkse Informatiemarkt Vervolgopleidingen. Ook dit jaar kunnen leerlingen en hun ouders zich tijdens de markt laten voorlichten over diverse vervolgopleidingen.

Enorm aanbod
Universiteiten, hbo- en mbo-instellingen uit het hele land komen naar de Informatiemarkt. Behalve voorlichters zijn er ook oud-leerlingen van Winkler Prins en andere studenten aanwezig, die graag hun ervaringen met de verschillende studies delen met de bezoekers. De politie, landmacht, luchtmacht en marechaussee staan er ook, evenals internationale uitwisselingsorganisaties.

Kies op tijd
De informatiemarkt is vooral bedoeld voor de scholieren die te maken krijgen met de keuze van hun vervolgstudie, het vakkenpakket en/of de beroepskeuze. Ze kunnen zich uitvoerig laten voorlichten om tot een juiste keuze te komen. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk de juiste richting te kiezen, omdat de studieduur van vervolgopleidingen beperkt is. Maar ook jongere leerlingen die zich alvast willen oriënteren zijn van harte welkom.

Waar en wanneer
De Informatiemarkt Vervolgopleidingen is op vrijdag 13 oktober van 18.30 uur tot 21.30 uur in het schoolgebouw aan Raadsgildenlaan 1 in Veendam. De toegang is gratis.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.