Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewoners Sorghvliet afwezig op inloopavond

Foto: Peter Panneman

VEENDAM –  Slechts een handjevol inwoners van de wijk Sorghvliet in Veendam waren aanwezig op de inloopavond van de Gemeentebelangen Veendam. Donderdagavond vervolgde de partij haar serie van inloopavonden in Sorghvliet. Ook deze avond werd er een presentatie gegeven over actuele projecten binnen de gemeente Veendam.

In Gesprek

De nieuwe plannen voor het centrum en de ontwikkelingen van het Leer- en Sportpark werden aan de hand van beelden en animaties getoond.
Daarna was er ruimschoots gelegenheid om in gesprek te gaan over zaken die in de wijk Sorghvliet leven. Groenonderhoud, ontwikkelingen in Borgerswold, ontwikkelingen in het winkelcentrum Dukdalf zijn zo maar wat zaken die aan de orde kwamen.

Gemeentebelangen vindt het belangrijk om rechtstreeks met bewoners in gesprek te gaan. Wat gaat er goed en wat kan er beter. De besproken informatie is immers belangrijke input voor het nieuwe verkiezingsprogramma. Surf hier naar de website van Gemeentebelangen Veendam

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Bewoners Sorghvliet afwezig op inloopavond

  1. Deze lage score zal in het buitengebied niet hoger zijn, als er überhaupt bijeenkomsten in de randdorpen georganiseerd gaan worden De huidige coalitie lijkt liever in megalomane pleinen en fonteinen in het centrum van Veendam te willen investeren dan in de leefbaarheid van het buitengebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.