Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bomvol bierfest in Sorghvliethal

F: Peter Panneman

VEENDAM – Afgelopen zaterdagavond stond de Sorghvliethal op zijn grondvesten te trillen. Het jaarlijkse Indoor Oktoberfest vond daar wederom plaats. Met de beste Schlagers, Bier, Bratwürsten und Viel Spass!

De 6-koppige band “Die Münchener Schmachtfetzen” en de in Duitsland bekende dj’s Albert Altendorff & Holger Holzkirchen kregen de stemming er al vroeg in.Tijdens de 6 uurs durende show waren zij live on stage met de grootste Duitse Schlagers, hedendaagse Duitse hits en feestelijke meezingers. (Peter Panneman)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.