Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige drukte Musselkanaal On Wheels

Foto’s: Martin Wilkens / RTV1

MUSSELKANAAL – Een geslaagde opening van de winkelweek in Musselkanaal die afgelopen donderdag werd gestart door wethouder Peter Gelling (GBS).  Zondag was er gelijk één van de hoogtepunten te beleven met  “Musselkanaal on Wheels”. Alles wat op wielen staat was er te bekijken. Van oldtimers tot brommers. Tijdens de dag werden de voertuigen door juryleden beoordeeld en waren er leuke prijzen te winnen.

Winkelweek

De winkelweek gaat maandag verder met een ouderenmiddag in de feesttent. Vrijdag is de grote najaarsmarkt en ‘s avonds een live music night met optredens van onder andere Makeshift, Kind of Rock en Oceanside in De Gelegenheid.

Zaterdag 14 oktober is er mega winkelzaterdag, een mars van Amicitia met fakkeloptocht en een spectaculaire flyboardshow waarbij zowel de mannelijke als de vrouwelijke kampioen van Nederland komt. Musselkanaal bruist dus van de activiteiten

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.